Aanmelden

Zutphens IJsco Toernooi

 

OMSCHRIJVING

Op zaterdag 10 november organiseert Schaakgenootschap Zutphen voor de zevende keer het Zutphens IJsco-toernooi, een schaaktoernooi voor deelnemers van alle sterktes en leeftijden t/m 17 jaar. Kom allemaal mee schaken! Er wordt gespeeld in groepen van maximaal 8 spelers en er zijn 7 ronden. De 1e ronde begint om 13:00 u. en de 7e ronde eindigt ongeveer om 17:00 u.

SPEELDATA(S)

zaterdag, 10 november 2018


SPEELLOCATIE

foot-adress

Locatie: wijkcentrum "waterkracht" (06-83617367)

Adres: Ruys de Beerenbrouckstraat 106 (naast de nieuwe Jumbo)
7204 MN, Zutphen

INLEGGELD

Het inschrijfgeld is 5 euro

PRIJSUITREIKING

17:10

PRIJZEN

Er zijn prijzen voor de nummers 1, 2 en 3 van elke groep. Ook is er een prijsvraag met prijsjes.

CONTACTPERSONEN

Jos Landsheer 0575-769076 joslan@xs4all.nl

SPEELTEMPO

10 min. p.p.p.p. + 5 sec. per zet

RATINGS

KNSB

KNSB-Jeugd

FIDE

AANMELD PROCEDURE

Er is maar plek voor 80 deelnemers, dus schrijf je vlug in! Inschrijven* kan tot en met vrijdag 9 november 21:00 u. via sgzutphen@gmail.com, maar als het toernooi vol is, is het vol, dus wacht niet te lang! Je inschrijving is ook pas gelukt als je een bevestiging ervan ontvangen gekregen hebt. Bij inschrijving graag vermelden: voor- en achternaam, geboortedatum en (als je die hebt) club, IJsco-rating en Stap. Het inschrijfgeld is 5 euro, inclusief ijsje in de pauze. Betaling bij aanmelden op de dag zelf. * Bij inschrijving stemt de deelnemer ermee in dat er foto’s en namen op de website van S.G.Zutphen worden gepubliceerd.

BIJZONDERHEDEN

hotspot hutspot (hh) zorgt voor ons eten en drinken. Onder het motto ‘Goed eten voor iedereen!’ bieden ze gezond en betaalbaar voedsel. Tijdens deze dag heeft hh een speciale aanbieding voor deelnemers en begeleiders, dus laat je verrassen! Neem je toch zelf etenswaren of snoepgoed mee? Dan graag buiten nuttigen... Flesjes water meenemen is trouwens helemaal overbodig, want het water is bij hh gewoon gratis. (zoals het hoort!)