Aanmelden

Kiste Trui Toernooi

 

OMSCHRIJVING

Het toernooi wordt voor de tiende keer in het gemeenschapshuis van Mook gehouden en is bedoeld voor clubschakers maar ook voor jeugdspelers en huisschakers. De speelzaal is gemakkelijk te vinden, midden in het centrum van Mook op de rotonde richting Groesbeek. Bij de eerste weg links staat het gemeenschapshuis Parkeergelegenheden zijn voor het gebouw, in de wijk en op het kerkplein aan de Rijksweg. De bus (lijn 83) stopt bij de rotonde op loopafstand van het gemeenschapshuis. Tijdens het toernooi wordt een lunch met een consumptie geserveerd.

SPEELDATA(S)

zaterdag, 30 november 2019


SPEELLOCATIE

foot-adress

Locatie: 't Môks café

Adres: Groesbeekseweg 3
6583 KE, Mook

INLEGGELD

Het inschrijfgeld bedraagt € 12,00 (inclusief de lunch)

PRIJSUITREIKING

Rond 17.00 uur

PRIJZEN

Er zijn o.a schaakboeken en drank als prijzen beschikbaar. Er zijn geen geldprijzen. De winnaar van de Kiste Trui Groep krijgt het Kiste Trui beeldje. Er worden prijzen uitgereikt aan spelers die goed hebben gespeeld.

CONTACTPERSONEN

Huub Blom 06-10005801 huubblom58@live.nl

SPEELTEMPO

18 minuten + 5 seconden per zet

RATINGS

KNSB

KNSB-Jeugd

FIDE

AANMELD PROCEDURE

De aanmelding * kan geschieden via e-mail: huubblom58@live.nl of telefonisch bij Huub Blom (06-10005801) Let op: het maximum aantal deelnemers is 120. De schaakvereniging Mook hoopt u op 30 november te ontvangen. * Deelname betekent dat u instemt dat er foto's en namen op de website van de SV Mook worden gepubliceerd.

BIJZONDERHEDEN