Aanmelden

IJSCO Zutphen

 

OMSCHRIJVING

Op zaterdag 16 november organiseert Schaakgenootschap Zutphen voor de achtste keer het Zutphens IJSCO-toernooi, een jeugdtoernooi voor schakers van alle sterktes en leeftijden t/m 17 jaar. Kom allemaal mee schaken! Er wordt gespeeld in groepen van maximaal 8 spelers en er zijn 7 ronden. De 1e ronde begint om 13:00 uur en de 7e ronde eindigt ongeveer om 17:00 uur.

SPEELDATA(S)

zaterdag, 16 november 2019


SPEELLOCATIE

foot-adress

Locatie: Wijkcentrum Waterkracht

Adres: Ruys de Beerenbrouckstraat 106
7204 MN, Zutphen

INLEGGELD

Inschrijfgeld is 5 euro, inclusief ijsje in de pauze. Betaling bij aanmelding op de dag zelf.

PRIJSUITREIKING

Rond 17:10 uur

PRIJZEN

De eerste drie plaatsen van elke groep winnen een beker! Ook is er een prijsvraag met leuke prijzen.

CONTACTPERSONEN

SG Zutphen sgzutphen@gmail.com

SPEELTEMPO

10 min. p.p.p.p. + 5 sec. per zet

RATINGS

KNSB

KNSB-Jeugd

FIDE

AANMELD PROCEDURE

Je kunt je inschrijven door een e-mail te sturen naar sgzutphen@gmail.com. Vermeld hierin je naam, voornaam, leeftijd, club en speelsterkte (jeugdrating of stap waar je in zit). De inschrijving sluit op vrijdag 15 november 21:00 uur of wanneer we vol zitten. Op de speeldag is de zaal open om 12:00 uur, aanmelden vóór 12:30 uur einde ca. 17:45 uur. Bij inschrijving stemt de deelnemer ermee in dat er foto’s en namen op de website van S.G.Zutphen worden gepubliceerd.

BIJZONDERHEDEN

Telefoon tijdens het toernooi: 06-83617367 (alleen voor dringende zaken). Eetlokaal Waterkracht zorgt voor ons eten en drinken.Er is van allerlei lekkers verkrijgbaar, dus laat je verrassen! Zelf etenswaren of snoepgoed meenemen is dus niet nodig. Wil je toch zelf meegebrachte spullen nuttigen: dan graag buiten... Flesjes water meenemen is trouwens helemaal overbodig, want het water is bij Eetlokaal Waterkracht gewoon gratis. (zoals het hoort!)