Aanmelden

Nieuws

 

Speelweken seizoen 18 - 19

Enige tijd geleden is het inschrijfformulier voor de achtallen-competitie van de S.O.S.-competitie (gezamenlijke competitie van de SGS, OSBO en SBO) verstuurd. Van veel verenigingen kwam het verzoek om speelweken bekend te maken zodat de verenigingen verder konden met hun interne jaarrooster. Overleg met de competitieleiding van de S.O.S.-competitie heeft er toe geleid dat er voor de OSBO weer met speelweken gewerkt gaat worden. De speelweken voor het seizoen 18 – 19 zijn:

ronde 1: 15-19 okt

ronde 2: 12-16 nov

ronde 3: 10-14 dec

ronde 4: 14-18 jan

ronde 5: 11-15 feb

ronde 6: 11-15 mrt

ronde 7: 8-12 apr

Dit zijn de eerste speelweken. Bij verhindering (bijv. te veel teams in de zaal) kan er gebruik gemaakt worden van de speelweek daaropvolgend. Graag dit vermelden op het inschrijfformulier. De gezamenlijke slotronden kunnen georganiseerd worden in de periode van vrijdag 5 april t/m vrijdag 19 april ( is Goede Vrijdag).

De speelweek van ronde 1 valt in de herfstvakantie van Zuid Nederland. Spelen in de week van 22 oktober is mogelijk, mits aangegeven op het inschrijfformulier. Vragen en opmerkingen kunnen jullie bij mij terecht.

Met vriendelijke schaakgroet,

Huub Blom

Laat een bericht achter

U moet ingelogged zijn om een bericht te plaatsen!