Aanmelden

Nieuws

 

Na 20 jaar competitieleider

Na 20 jaar competitieleider van de OSBO te zijn geweest (en daarvoor 7 jaar toernooileider) heb ik er afgelopen een punt achter gezet. De OSBO-competitie is opgegaan in de SOS-competitie en dat was voor mij een mooi moment om het stokje over te dragen. Het OSBO-bestuur had gepland om op de ledenvergadering van 21 november j.l. aandacht te besteden aan mijn afscheid. Die dag vierden Irma en ik echter onze trouwdag.

Tijdens de snelschaakkampioenschappen afgelopen zaterdag nam OSBO-voorzitter Dirk Hoogland het woord. Hij bedankte me voor al die jaren inzet en overhandigde me cadeaubon ("die eist je vrouw op ") en flesjes bier ("die hoef je niet af te staan."). Ik vond het geweldig om competitieleider van de OSBO te zijn. Bij deze wil het huidige en voorgaande OSBO-besturen danken voor het vertrouwen. De verenigingen en individuele OSBO-schakers dank ik voor de prettige samenwerking.

Ik blijf nog actief voor de OSBO. Het snelschaaktoernooi is een leuk kampioenschap om te organiseren (met ASV), schaakmateriaal verhuren, notatieboekjes verkopen en verenigingen te hulp staan. Tot slot blijf ik werken aan het OSBO-archief, vooral het compleet krijgen van alle competitie-eindstanden vanaf het eerste seizoen 1946-1947. Onlangs kreeg ik nog een uitslag van een wedstrijd uit 1950 toegestuurd. (zie www.osbocompetities.nl)

Een schaakgroet van Huub Blom

Laat een bericht achter

U moet ingelogged zijn om een bericht te plaatsen!