Aanmelden

Nieuws

 

SMB OSBO-kampioen JCC-D 2020 en samen met Pallas D1 naar de landelijke halve finale in Almelo

Op zondag 27 september werd in de Ark van Oost in Nijmegen het OSBO- Kampioenschap JCC-D gehouden. De organisatie was in handen van SMB. Vier teams (ASV, Pallas D1, Pallas D2, en SMB) streden voor de kampioenstrofee en om twee tickets voor de landelijke halve finale van het JCC-D.

De dag verliep in een ontspannen sfeer. Het was voor de schakers een zichtbaar genoegen om eindelijk weer eens achter een echt schaakbord plaats te nemen. Uiteindelijk wisten de spelers van SMB de beker te bemachtigen. Ze behaalden 23 overwinningen aan het bord en één strategische aangeboden remise. Tweede werd Pallas D1. De teams van ASV en Pallas D2 werden respectievelijk nummer 3 en 4.

De kampioensbeker en de twee tickets werden door André van Kuijk van de OSBO overhandigd. Max Cloosterman (toeschouwer en jeugdlid bij SMB) reikte de medailles aan alle deelnemende schakers uit.

Op 7 november reizen de teams van SMB en Pallas D1 naar Almelo af voor de landelijke halve finale. De OSBO wenst hen daarbij veel succes en bedankt alle schakers voor hun sportieve deelname aan het OSBO-kampioenschap in Nijmegen.

Laat een bericht achter

U moet ingelogged zijn om een bericht te plaatsen!