Aanmelden

Nieuws

 

OSBO Online Kwalificatietoernooi NK C jeugd (geboren in 2007 of later)

De Schaakbond heeft zeer recent nadere informatie gegeven over de kwalificaties voor het NK schaken voor A-, B- en C-junioren. Meer informatie vinden jullie op https://schaken.nl/kampioenschappen/nederlandse-jeugdkampioenschappen/nk-abc.

Voor de categorieën A-jeugd, A-meisjes, B-jeugd, B-meisjes en C-meisjes kunnen spelers zich plaatsen via de online toernooien die de schaakbond op 3 april, 10 april en 17 april 2021 organiseert.

Voor de categorie C-jeugd (voor jongens én meisjes) is vastgesteld dat er net als voorgaande jaren ook nu regionale kampioenschapen worden gehouden, online op 10 april 2021. De winnaars plaatsen zich voor zowel het NK als het NK Online. De overige deelnemers kunnen op 17 april 2021 zich alsnog kwalificeren tijdens de landelijke kwalificatiedagen (waar dus spelers uit het hele land aan meedoen).

Namens de OSBO zal ondergetekende de organisatie van het online kwalficatietoernooi C-jeugd voor de OSBO op zich nemen. De exacte opzet is niet bekend, maar uitgangspunt is dat we zoveel mogelijk aansluiten bij de opzet van het landelijke ABC toernooi (zie bovenstaande link)

Als je wilt meedoen aan het kwalificatietoernooi van de OSBO op 10 april 2021, wil je dat dan voor 21 maart 2021 bij me opgeven door het sturen van een mail naar jeugd@osbo.nl, onder vermelding van:

1) Naam

2) Vereniging (je moet lid zijn van een OSBO-vereniging of persoonlijk lid van de OSBO)

3) Geboortejaar

4) Jongen of meisje

Ik hoor graag van jullie en vertrouw erop dat er een goede opkomst is.

Met vriendelijke groet,

André van Kuijk

Jeugdleider OSBO

PS I: Iedereen mag meedoen die is geboren in 2008 en later, dus ook de allerjongsten.

PS II: er heeft nog geen definitieve keuze plaatgevonden over het platform waarmee wordt gespeeld, maar de verwachting is dat dit Tornelo.com zal zijn. Deelnemers krijgen daar nog nadere informatie over.

Laat een bericht achter

U moet ingelogged zijn om een bericht te plaatsen!